AllMy.Bio

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile beraberinde çkırmızııştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet için bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın küsurat taşıma ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu yüz çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıkan taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi günü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında ezelî West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ait sermayeşmaları reddetti.

Meyan saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna yapmacık dokuz rolüyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho henüz geniş pozisyonlarda çalıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması dolayısıyla ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, mevsim öncesi sadece 45 dakika oynadıktan sonra gelmek için yeterince oranlı görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı ortada Premier Lig’bile 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Abdübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların kaynakünde cidden yanlış bir deprem.”

Everton, Lille’den Belçikalı midi saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline aktarma etti.

20 yaşındaki aktör, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini görmek kucakin Cumartesi gündüzü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktris sinein bir ücret ikrar etti .

EvertonTV’ye “Everton’a ortak olmak harika bir önsezi” dedi. “Yüce, heybetli bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçbirliı tamamlanmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın gökçe yazın beşinci imzası evet.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda muhalifsında çıkan Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söyledi.

“Buradaki âlem beni gerçekten istediklerini ve benim midein bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Menajer ve ayak topu yönetmenü Kevin Thelwell ile yaptığım fikirmeleri nitekim takdir ettim. Bana kesinlikle oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok keyif aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, birçok şey kazandı ve aynı zamanda bir meyan saha oyuncusuydu. Ondan rabıta seyretmek çok şey ifade ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok ziyade hırsı var ve bu benim tipim, şu demek oluyor ki eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a getirmek istediğimiz bir oyuncu.

ılımlı sahamızı ağırlendirmeye yardımcı olacak biriyi harika özelliği var ve daha 20 yaşında ve daha da güzel tutulmak muhtevain muazzam bir potansiyele iye.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu gestaltlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Barça, La Liga’nın defaı mali düzenlemelerine uymak bâtınin ele kızılınması gereken gülmeyen mali sorunlarla boğuşuyor.

Haddizatında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve eşya yapmış oldurmak midein gelecekteki gelirlerinin muhteşem bir kısmını sattığı fehvaına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı allmy uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın cenahı saf kulüp, müdafaa oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile vasat saha oyuncusu Franck Kessie’yi de imzaladı.

Bununla müşterek, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak bağırsakin Barca Studios ticari kolunda önemli bir pay olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çtuzakışıyor.

Antrparantez, uzun süredir işlev yaratıcı defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğmeslekikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye çıbanlamasına icazet vereceğine imanıyor, ancak ligde bunun bir kerede değil, bireysel olarak kuruluşlabileceğine üzerine bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı vasat saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini ifade ediyor.

Bununla bile, De Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin baştan gestaltlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reisı Joan Laporta , bendeübün Hollanda milli ekibinın kalmasını istediğinde allmy ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie bile Jong çok birinci sınıf bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve makule arkadaşlarıyla baş başa çok zahmetlilü allmy bir tutarlı sahamız var.

Teklifleri var fakat biz onun kalmasını istiyoruz ve o da geçirmek istiyor.”

Barcelona ayrıca, Nou Camp’ta Alışveriş günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil tutulmak üzere bir seri oyuncuyu alma etmeye çkızılışıyor.

Laporta, “En uygun şeyin farklı bir hulliyatmda kırınmak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her zaman saygı duyuldu, ancak ileriye dürüst bir hamle atmaları müstelzim dönem geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page